College

Het college van burgemeester en wethouders is het dagelijks bestuur van de gemeente. De burgemeester is voorzitter van de gemeenteraad en voorzitter van het college. De wethouders worden benoemd door de gemeenteraad. De gemeentesecretaris (algemeen directeur) is adviseur van het college.

Afspraak burgemeester of wethouder

Voor het maken van een afspraak met de burgemeester of een wethouder kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat via 14 038. Heeft u een inhoudelijke vraag? Dan wordt u als het nodig is in eerste instantie in contact gebracht met een medewerker.

Uitnodiging burgemeester, wethouder of college

Wilt u de burgemeester, een wethouder of het college uitnodigen voor een evenement of activiteit? Dat kan via bestuurssecretariaat@kampen.nl. Wij vragen u vriendelijk uw uitnodiging minimaal 4 weken van tevoren te sturen. Hoe eerder u het verzoek stuurt, hoe groter de kans dat een collegelid aanwezig kan zijn.

Collegebesluiten

Wilt u weten welke besluiten het college van burgemeester en wethouders heeft genomen? De besluiten kunt u zien op de pagina Collegebesluiten.

Agenda college

De representatieve activiteiten van het college worden iedere week gepubliceerd op de pagina Nieuws.

Burgemeester

Gemeentesecretaris

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Kampen