Afvalpas voor ondergrondse afvalcontainers

Heeft u na uw verhuizing een afvalpas nodig? Dan vragen we u niet langs te komen. U kunt de eerste afvalpas voor uw adres aanvragen via het e-mailadres: kcc@kampen.nl.

Om een ondergrondse container te gebruiken, heeft u een afvalpas nodig. Elke keer dat u de afvalpas gebruikt en de containerklep opent, betaalt u hiervoor.

Op het tabblad 'Aanpak' leest u hoe u een nieuwe of vervangende afvalpas kunt aanvragen. Meer informatie over het gebruik van de ondergrondse containers en de kosten leest u op de pagina Ondergrondse container.

Nieuwe afvalpas aanvragen (na verhuizing)

Bent u verhuisd en wilt u een afvalpas voor het nieuwe adres? U kunt de afvalpas dan gratis aanvragen via het e-mailadres kcc@kampen.nl. Dit kan nadat uw verhuizing is verwerkt. Bij een verhuizing binnen de gemeente Kampen kan dat de eerstvolgende werkdag na de verhuisdatum. Bij een verhuizing vanuit een andere gemeente kan dat vijf werkdagen na de verhuisdatum. De afvalpas is twee werkdagen na ontvangst actief.

Oude afvalpas inleveren

De afvalpas is gekoppeld aan het adres en hoort bij de woning. Bent u verhuisd binnen de gemeente Kampen? Lever de oude afvalpas dan in bij het stadhuis. De pas wordt dan geblokkeerd.

Vervangende afvalpas aanvragen (bij vermissing)

Bent u de afvalpas kwijt of werkt deze door beschadiging niet meer? U kunt dan direct online een vervangende afvalpas aanvragen. Een vervangende afvalpas kost € 23,16 (tarief 2021). De kosten kunt u bij uw aanvraag betalen via iDEAL.

Vervangende afvalpas aanvragen

U ontvangt uw eerste afvalpas gratis. Bent u de afvalpas kwijt? Een vervangende afvalpas kost € 23,16 (tarief 2021). De kosten kunt u bij uw online aanvraag betalen via iDEAL.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum via kcc@kampen.nl of via telefoonnummer 14 038. Ook storingen kunt u melden bij het Klant Contact Centrum.