Trouwlocaties

In de gemeente Kampen zijn 3 vaste gemeentelijke trouwlocaties. Hieronder staat per locatie wat de mogelijkheden en de kosten zijn. U kunt ook een eenmalige trouwlocatie aanvragen.

Gemeentelijke trouwlocaties

Stadhuis

Burgemeester Berghuisplein 1
Maximaal 80 personen
Rolstoel toegankelijk
Prijs: vanaf € 310

Gouden zaal

Gouden zaal in Stedelijk Museum Kampen

Oudestraat 133
Maximaal 70 personen
Rolstoel toegankelijk
Prijs: vanaf € 310 + toeslag

Broederpoort

Broederweg / Ebbingestraat
Maximaal 40 personen
Niet rolstoel toegankelijk
Prijs: vanaf € 310 + toeslag

Huurtoeslag Gouden zaal en Broederpoort

Naast de kosten voor uw huwelijk of partnerschapsregistratie betaalt u voor de Gouden zaal en de Broederpoort een huurtoeslag. De toeslag voor de Broederpoort is € 100. De toeslag voor de Gouden Zaal in Stedelijk Museum Kampen is maandag tot en met vrijdag € 295 en op zaterdag € 395.

Huwelijk of partnerschapsregistratie aanvragen

Weet u al zeker op welke dag en locatie u wilt trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan? U kunt dit dan direct online aanvragen. Dit kan maximaal 1 jaar van tevoren en tot 2 weken voor het huwelijk of de partnerschapsregistratie plaatsvindt.

Eenmalige trouwlocatie aanvragen

Wilt u trouwen op een andere locatie? U kunt ons dan vragen om een locatie eenmalig als trouwlocatie aan te wijzen. Een eenmalige trouwlocatie moet u minimaal 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap aanvragen. Hier zijn kosten aan verbonden.

Meer informatie over eenmalige trouwlocaties

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken in het stadhuis? Neem dan contact met ons op. Dit kan via burgerzaken@kampen.nl of via telefoonnummer 14 038 (keuze 3).