Ondernemen in Kampen

Een bedrijf starten

Bij het starten van een onderneming komt heel wat kijken. Een goede oriëntatie op de markt, het kiezen van de juiste locatie en het rond krijgen van de financiën en allerlei overheidsregels zijn zomaar wat zaken.

Wilt u een bedrijf vestigen in de gemeente Kampen? Neem dan contact op met accountmanager Wout Ritsema, telefoon 06-12 05 49 17, e-mail: w.ritsema@kampen.nl. Of met Frank Lucas, telefoon 06-271 920 45, e-mail: f.lucas@kampen.nl.

Voor vragen over vergunningen, meldingen en ontheffingen kunt u terecht bij de afdeling Fysieke leefomgeving, telefoon 14 038, e-mail: info@kampen.nl.

Voor algemene informatie op het gebied van economie kunt u contact opnemen met Gertwin Visscher, telefoon: 06-18665457, e-mail: g.visscher@kampen.nl.

Kijk voor het laatste ondernemersnieuws uit de gemeente Kampen en informatie voor en over bedrijven op www.bedrijveninkampen.nlexterne-link-icoon.

Bedrijventerreinen

Kampen heeft een aantal bedrijventerreinen en bedrijfshavens waar plaats is voor nieuwe bedrijven. Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende websites:

Het bedrijventerrein Spoorlanden in IJsselmuiden wordt gerevitaliseerd en uitgebreid. Deze ingreep wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Er zijn ook mogelijkheden op de bedrijventerreinen Haatland, Haatlandhaven en Zendijk.

Kampereiland

De Stadserven Kampereiland e.o. verpacht en beheert de gronden op het Kampereiland. Sinds 2007 heeft de gemeente Kampen deze taken ondergebracht bij de Stadserven.

Meer informatie over de verpachting en het beheer van dit gebied vindt u op www.destadserven.nlexterne-link-icoon. U kunt ook contact opnemen met de Stadserven via telefoonnummer 038-3388868 of via e-mail: info@destadserven.nl.