Duurzaam huis

Uw huis energiezuiniger maken? Ook u kunt wat doen. Energiebesparingen aan uw woning zorgen voor lagere energiekosten en een comfortabeler huis. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met het energieloket. De gemeente Kampen is aangesloten bij het energieloket van Duurzaam Bouwloket. Dit loket helpt u graag op weg.

Energieloket

Duurzaam Bouwloket verzorgt als onafhankelijke en professionele partij het energieloket voor onze gemeente. Wat kan dit loket voor u betekenen?

U kunt daar terecht met vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Onafhankelijk adviseurs vertellen u hoe uw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij verbouwd kan worden, zodat de woning toekomstbestendig is.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor u kan treffen? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/bedrijvenexterne-link-icoon. Bekijk welke bedrijven er in uw omgeving actief zijn.

Op de website staat ook informatie over lokale (inkoop)acties en activiteiten binnen onze gemeente en de mogelijkheid voor een persoonlijk adviesgesprek aan huis.

Alle informatie vindt u op www.duurzaambouwloket.nl/kampenexterne-link-icoon.

Meer informatie

Voor vragen of advies is het Energieloket op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur of via e-mail.

Telefoon: 072-7433956

Email: info@duurzaambouwloket.nl