Wijkverbinders

Wijkverbinders vormen een schakel tussen inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente. U kunt bij hen terecht wanneer u een initiatief of idee heeft voor uw dorp, wijk of buurt. Maar ook als u iets signaleert waar u aandacht voor wilt of wanneer u een verbeterpunt ziet in uw omgeving. Wijkverbinders bieden een luisterend oor, denken met u mee en brengen mensen met elkaar in contact. Voor inwoners is het soms lastig om de weg te vinden naar de juiste persoon bij de gemeente. Doordat de wijkverbinders in dienst zijn van de gemeente kunnen ze u makkelijk de weg wijzen. Daarnaast weten zij wat er speelt in de wijken en kunnen zo snel verbindingen leggen.

Wijkverdeling

Tamara Pietersz: Brunnepe, De Greente, De Maten, Flevowijk, Hagenbroek, Hanzewijk, Het Onderdijks, Industriegebied.

Heidi Nieuwenhuis: Bovenbroek, Zuid, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, IJsselmuiden, Kampereiland, Mastenbroek, Reeve, Wilsum, Zalk.

Chantal van Ommen: Binnenstad, Cellesbroek, Middenwetering, Stationskwartier, Kamperveen

Inloopspreekuren wijkverbinders

In een aantal wijken of dorpen is er maandelijks een inloopspreekuur. Altijd is de wijkverbinder aanwezig en soms ook de wijkagent en iemand van Welzijn Kampen.

Zalk

Locatie: Dorpshuis Zalk, Broeksteeg 42
Datums 2022: 1 september, 11 oktober en 8 december
Tijd: 17.00 - 18.00 uur

Aanwezig: 2 bestuursleden Dorpsbelangen Zalk, wijkverbinder en wijkagent

IJsselmuiden

Locatie: buurthuis Het Lokaal, Erfgenamenstraat 1c
Dag en tijd: elke dinsdag van 9.30 – 11.30 uur

Aanwezig: twee teamleden Ff Buurt’n IJsselmuiden. Ff Buurt’n IJsselmuiden bestaat uit verschillende organisaties die werkzaam zijn in IJsselmuiden. 

Volg onze wijkverbinders op Facebook via www.facebook.com/KamperKrachtinActie.

Een betere buurt maken we samen!

Hondendrollen op de stoep, werkbusjes in de straat, foutparkeren, hardrijden… het zijn veel voorkomende ergernissen van bewoners in een straat. Helaas zijn het vaak de bewoners in de wijk zelf die voor overlast zorgen. Wij hebben daarom vier kaarten ontwikkeld waarmee bewoners elkaar op een ludieke, laagdrempelige manier kunnen aanspreken op gedrag.

We hopen dat we met humor, samen met bewoners, ervoor kunnen zorgen dat de overlast en de daarbij behorende irritaties minder worden. Een betere buurt maken we echt samen!
Dus stop een kaart onder die ruitenwisser, geef een kaart aan een hondenbezitter. Uiteraard voorzien van een aardige boodschap. Mensen zijn zich er vaak niet van bewust dat ze overlast bezorgen, een kaart kan helpen om hen daarop te attenderen!

Ophalen kaarten

U kunt de (gratis) kaarten ophalen bij de receptie van het stadhuis of bij u in het wijkcentrum of dorpshuis. Ook kunt u contact opnemen met uw wijkverbinder.

Overzicht met beschikbare ansichtkaarten

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier