default iconWebarchief

De gemeente Kampen maakt gebruik van een webarchief. Via dit archief kunt u sinds 2014 zien hoe de website er op een bepaalde datum uitzag.

Het verschil met de gewone website ziet u door het grijze menu van 'PageFreezer'. In de kalender kunt u kiezen voor de gearchiveerde versie van een bepaalde datum.

Navigeren in het archief

De pagina waarvan een gearchiveerde versie beschikbaar is, herkent u aan een blauw bolletje. U kunt in het archief naar de pagina klikken, waarvan u een oudere versie wilt zien. Vervolgens kunt u de gearchiveerde versies van de pagina aanklikken in de kalender. U kunt ook eerst kiezen voor een datum in de kalender. Daarna klikt u door naar de pagina, waarvan u het archief wilt zien.

Zoeken in het archief

Om te zoeken in het webarchief kunt u gebruiken maken van de zoekfunctie in het PageFreezer-menu. Omdat alleen de inhoud van de website wordt gearchiveerd, is het niet mogelijk om binnen het archief de zoekfunctie van de website zelf te gebruiken.

U kunt een gearchiveerde pagina ook downloaden als pdf-document of verschillende gearchiveerde versies met elkaar vergelijken.

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

© 2023 Gemeente Kampen