Stadstoezicht

Voor stadstoezicht en andere dienstverlening kunt u 's ochtends op afspraak terecht in het stadhuis of binnen onze openingstijden via telefoonnummer 14 038.

Fiets kwijt?

Is uw fiets gestolen of is deze misschien door de gemeente verwijderd? Op de website verlorenofgevonden.nl kunt u zien of uw fiets in het depot van de gemeente staat. Voor het ophalen van een fiets kunt u een afspraak maken via 06-25189481. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Is uw fiets door de gemeente verwijderd bij het station? U betaalt dan een vergoeding van 15 euro bij het ophalen van uw fiets.

Gevonden voorwerpen

Medewerkers van stadstoezicht beheren de in de gemeente Kampen gevonden voorwerpen. U kunt hiervoor tijdens onze openingstijden terecht in het stadhuis of bellen via telefoonnummer 14 038. Voor het melden van gevonden of verloren voorwerpen is geen afspraak nodig. Binnenkort kunt u hiervoor ook terecht op www.verlorenofgevonden.nl.

Containers of steigers plaatsen

Medewerkers van stadstoezicht controleren op de plaatsing van voorwerpen op de openbare weg. Wilt u een container of steiger op de openbare weg plaatsen? Bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen? U moet dit melden bij de gemeente en betaalt hiervoor precariobelasting. Dit is een vergoeding voor het gebruik van de openbare weg. U kunt uw melding telefonisch doorgeven of op afspraak in het stadhuis.

Parkeervergunning of ontheffing

Het aanvragen of wijzigen van uw parkeervergunning of tijdelijke ontheffing kan via parkeervergunning.kampen.nl. U kunt hiervoor 's ochtends ook op afspraak in het stadhuis terecht.

Meer informatie

Stadstoezicht
Burgemeester Berghuisplein 1 (stadhuis)
Telefoonnummer: 14 038