Toezicht en handhaving

Voor vragen over toezicht en handhaving of andere dienstverlening kunt u tijdens  onze openingstijden terecht in het stadhuis of telefonisch via nummer 14 038.

Fiets kwijt?

Is uw fiets gestolen of is deze misschien door de gemeente verwijderd? Op de website verlorenofgevonden.nlexterne-link-icoon kunt u zien of uw fiets in het depot van de gemeente staat. Voor het ophalen van een fiets kunt u een afspraak maken via 06-27151681. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Is uw fiets door de gemeente verwijderd bij het station? U betaalt dan een vergoeding van 15 euro bij het ophalen van uw fiets.

Gevonden voorwerpen

Medewerkers van de gemeente Kampen beheren gevonden voorwerpen. U kunt hiervoor tijdens onze openingstijden terecht in het stadhuis of bellen via telefoonnummer 14 038. Voor het melden van gevonden of verloren voorwerpen is geen afspraak nodig. Meer informatie vindt u bij Gevonden en verloren voorwerpenexterne-link-icoon of u kunt hiervoor terecht op www.verlorenofgevonden.nlexterne-link-icoon.

Containers of steigers plaatsen

Medewerkers van team Toezicht en Handhaving controleren op de plaatsing van voorwerpen op de openbare weg. Wilt u een container of steiger op de openbare weg plaatsen? Bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen? U moet dit melden bij de gemeente en betaalt hiervoor precariobelasting. Dit is een vergoeding voor het gebruik van de openbare weg. U kunt uw melding telefonisch doorgeven of op afspraak in het stadhuis. Meer informatie vindt u op Container, steiger, bouwkeet of spandoek plaatsenexterne-link-icoon

Parkeervergunning of ontheffing

Het aanvragen of wijzigen van uw parkeervergunning of tijdelijke ontheffing kan via parkeervergunning.kampen.nlexterne-link-icoon. U kunt hiervoor 's ochtends ook op afspraak in het stadhuis terecht.

Meer informatie


Burgemeester Berghuisplein 1 (stadhuis)
Telefoonnummer: 14 038