sport- en spelmateriaal

youth-family iconSport- en speluitleen

Gemeente Kampen heeft een eigen sport- en speluitleen voor inwoners, verenigingen en stichtingen. Deze sport- en spelmaterialen zijn te gebruiken voor kinderfeestjes, sportdagen, buurtfeesten, sporttrainingen of andere evenementen. De sport- en speluitleen bezit diverse materialen; van lintjes en ballen tot basketbalpalen en volleybalnetten.

Aanvragen

Wilt u gebruik maken van sport- en spelmaterialen uit onze uitleen? Doe dan een aanvraag op www.sportservicekampen.nl/sport-en-speluitleen

Voorwaarden

De sport- en speluitleen vindt u in Gymlokaal Lelystraat, Lelystraat 122 in Kampen. U zorgt zelf voor het transport van en naar de uitleenlocatie. Gemeente Kampen is niet aansprakelijk voor schade tijdens het gebruik van de materialen. Als materialen beschadigd raken of kapotgaan door onzorgvuldig gebruik, worden de kosten voor herstel of vervanging verhaald op de lener.

Kosten

De materialen van de sport- en speluitleen zijn gratis te gebruiken door inwoners, wijk- en dorpsverenigingen, speeltuincommissies, scholen, sportverenigingen en andere maatschappelijke organisaties. U moet wel een borg betalen. Bij het lenen tot tien materialen is de borg € 20. Vanaf tien materialen is de borg € 50. De borg moet bij het ophalen contant worden voldaan. Levert u de materialen weer onbeschadigd en in dezelfde staat als u ze ontving in? Dan krijgt u de borg retour. 

Meer informatie

Heeft u vragen?  Stuur dan een e-mail naar mh.vanderveen@sportservicekampen.nl.

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Kampen