Ria van den Burg

trouwambtenaar

  Vanaf 1998 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Kampen. Ik vind het leuk om mensen te trouwen op een eigentijdse manier. Zelf ben ik al jaren getrouwd, samen hebben we zes kinderen, drie jongens en drie meisjes en inmiddels al enkele kleinkinderen.

  Samen leven in een huwelijk is niet altijd even makkelijk, toch ben ik er nog steeds van overtuigd dat het één van de mooiste vormen van samenleven is. Qua levensovertuiging ben ik positief christelijk. Ruim veertig jaar heb ik in Kampen gewoond. Door het werk van mijn man woon ik nu even niet meer in Kampen, maar als geboren en getogen Kampense kom ik graag naar Kampen om jullie huwelijk te sluiten.

  Ik wil er graag voor zorgen dat jullie trouwdag een bijzondere dag wordt, door te luisteren naar jullie verhaal. In een gesprek nemen we samen de gehele procedure door. Jullie persoonlijke wensen vind ik heel belangrijk.

  Ik wens jullie nog graag een fijne tijd met alle voorbereidingen en een hele mooie, feestelijke dag.

  Contact met de gemeente

  U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

  Telefoon 14 038
  WhatsApp 06-57008800
  E-mail info@kampen.nl
  Adres Burgemeester Berghuisplein 1
  8261 DD  Kampen
  Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

  Openingstijden Stadhuis

  Maandag 8.30 - 17.00 uur
  Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
  Woensdag 8.30 - 17.00 uur
  Donderdag 8.30 - 17.00 uur
  Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

  In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

  Reacties

  Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

  Reactieformulier