event iconPannakooi reserveren

Beschrijving

De gemeente Kampen heeft een eigen mobiele pannavoetbalkooi voor sportieve activiteiten en evenementen. Het pannavoetbal is erg populair onder de jeugd en wordt gespeeld in een voetbalkooi met teams van twee of drie spelers. De voetbalkooi is eenvoudig in verschillende afmetingen te plaatsen op een harde ondergrond.

Aanvragen

Wilt u de pannakooi reserveren? Neem dan contact met ons op via pannakooi@kampen.nl.

Geef daarbij de volgende informatie door:

  • uw naam
  • de locatie waar de pannakooi wordt geplaatst
  • uw telefoonnummer

Voorwaarden

De pannakooi staat gedemonteerd op een aanhanger bij de gemeentelijke wijkpost Zendijk (Tasveld 15 in IJsselmuiden). U moet zelf zorgen voor het transport van en naar de wijkpost. De chauffeur moet in het bezit zijn van rijbewijs BE. De gemeente Kampen is niet aansprakelijk voor schade tijdens het transport of bij het gebruik van de pannavoetbalkooi.

Kosten

De pannakooi is gratis te gebruiken door wijk- en dorpsverenigingen, speeltuincommissies, scholen, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en bij activiteiten in uw buurt.

Contact

Heeft u vragen over het gebruik van de pannakooi? Neem dan contact met ons op. Dit kan via e-mailadres pannakooi@kampen.nl (voorkeur) of via telefoonnummer 14 038 (keuze 3).

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Kampen