migrate iconLaden en lossen in voetgangersgebied

Wilt u laden of lossen in het voetgangersgebied in de binnenstad van Kampen? Van maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 en 11.00 uur kunt u laden en lossen in dit gebied.

Beschrijving

In het voetgangersgebied in de binnenstad mogen geen auto's of vrachtwagens komen.

Voor het laden en lossen bij bedrijven in dit voetgangersgebied gelden venstertijden. Het is toegestaan om van maandag tot en met vrijdag van 6.00 tot 11.00 uur met auto's en vrachtwagens het voetgangersgebied in te rijden voor het bevoorraden van winkels en horeca.

In bijzondere situaties is het mogelijk om buiten deze venstertijden te bevoorraden. U moet hiervoor een ontheffing aanvragen.

Aanvragen

Wilt u een ontheffing aanvragen om buiten de venstertijden de bevoorraden? U kunt het aanvraagformulier opvragen via vergunningen@kampen.nl. Het ingevulde aanvraagformulier stuurt u naar info@kampen.nl.

Kosten

Het aanvragen van een ontheffing van de venstertijden kost € 24,30

(tarief 2024)

Bezwaar

U kunt bezwaar maken tegen de beslissing van de gemeente. Bent u het daarna niet eens met de beslissing op uw bezwaarschrift? Dan kunt u beroep aantekenen bij de rechtbank.

Contact

Heeft u vragen over laden en lossen in het voetgangersgebied? Neem dan contact met ons op. Dit kan via vergunningen@kampen.nl of via telefoonnummer 14 038 (keuze 3).

Wet en regelgeving