Ineke Flier

trouwambtenaar

Mijn naam is Ineke Flier-Mondria, gehuwd en trotse moeder van twee volwassen zonen. Naast mijn gezin is zingen mijn grote passie. Momenteel maak ik deel uit van het Huygens Vocaal Ensemble, waarmee ik regelmatig concerten geef in binnen- en buitenland. In 2008 waren we bijvoorbeeld eregast tijdens een festival in Argentinië.

Om goed in conditie te blijven ga ik een paar keer per week een uurtje hardlopen en geniet ik ondertussen van de natuur. Er moet ook gewerkt worden. Als ambtenaar burgerlijke stand werk ik bij de afdeling Dienstverlening en informatie van de gemeente Kampen. Dat is een afwisselende en leuke baan. Eén van de leukste aspecten van mijn werk is het sluiten van een huwelijk of partnerschap.

Het is elke keer een uitdaging om de plechtigheid voor het bruidspaar goed te laten verlopen. Meestal maak ik vooraf kennis met het aanstaande bruidspaar. In een gesprekje wordt duidelijk wat hen samenbracht en samenhoudt. Door rekening te houden met de eigen ideeën en wensen kan ik een persoonlijk tintje aan de plechtigheid geven; een plechtigheid met een eigentijds karakter en in een ontspannen sfeer.

Stijl, warmte, humor en een feestelijk gevoel mogen zeker niet ontbreken. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het bruidspaar volop geniet. Met veel enthousiasme werk ik mee aan een onvergetelijke trouwdag!

Wie weet tot ziens…

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

© 2023 Gemeente Kampen