destination-plan iconGladheidsbestrijding

Wilt u meer informatie of een klacht indienen over gladheidsbestrijding? U kunt hiervoor terecht bij de gemeente.

Beschrijving

Gladde wegen en fietspaden kunnen gevaarlijke situaties opleveren. De gemeente probeert dit te voorkomen. Bijvoorbeeld door te strooien met zout of sneeuw van de weg te schuiven met sneeuwschuivers.

Waar strooien we?

Bij winterse omstandigheden is het niet mogelijk alle straten, pleinen, stoepen en paden in de gemeente te strooien. Daarom strooit de gemeente alleen hoofdwegen en doorgaande wegen met bijbehorende fietspaden.

Wilt u op de hoogte blijven van gladheid in de gemeente Kampen of wilt u weten wanneer wij gaan strooien? Volg dan de berichten op het Twitter-account van de gladheidsbestrijding: https://twitter.com/gladheidkampen.

Gratis strooizout

Inwoners kunnen gratis een emmer strooizout ophalen bij de gemeentewerf, Tasveld 19 in IJsselmuiden. U moet zelf een emmer meenemen. Het ophalen van strooizout is mogelijk op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 15.00 uur.

Aanvragen

Wilt u meer informatie over gladheidsbestrijding? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum. Heeft u een klacht over gladheid op hoofdwegen en doorgaande wegen met bijbehorende fietspaden? U kunt dit aan ons doorgeven via een melding openbare ruimte.

Meer informatie

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

© 2023 Gemeente Kampen