destination-plan iconBouwkavels

Bent u op zoek naar een bouwkavel om uw droomhuis te realiseren? De gemeente Kampen heeft bouwkavels op diverse locaties. Wilt u meer weten over de beschikbare bouwkavels? Kijk dan op www.kavelsinkampen.nl.

Voor informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via telefoonnummer 14 038 of door een e-mail te sturen naar: vastgoedzaken@kampen.nl.

Bouwkavels Het Onderdijks Kampen

Ten zuidoosten van Kampen nadert de woonwijk Het Onderdijks zijn voltooiing. Het is een aantrekkelijke, ruim opgezette woonwijk met veel groen. Er ontstaat hier een wijk die in al haar verscheidenheid toch een eenheid is en die goed past in het Kamper rivierlandschap.

Met de laatste fase van Het Onderdijks, De Terpen, is in 2020 gestart. Hier zijn een aantal kavels beschikbaar voor vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Bouwkavels Stationskwartier Kampen

In het Stationskwartier heeft de gemeente Kampen bouwkavels te koop voor vrijstaande woningen. Met de ontwikkeling van de nieuwe wijk Stationskwartier heeft Kampen er een toplocatie bij. Aan de rand van het centrum en dichtbij het NS-station vormt de wijk een nieuwe entree van de stad.

Meer informatie over het Stationskwartier? Kijk op www.mijnstationskwartier.nl.

Bouwkavels in ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk

In de karakteristieke dorpen van de gemeente Kampen is het mogelijk om uw droomwoning te bouwen. Ook daar zijn en komen bouwkavels beschikbaar voor vrijstaande woningen en twee-onder-kapwoningen. Ervaar optimaal de rust en geniet van het buitenleven. U bent er van harte welkom!

Bouwkavels Reeve

In Reeve kunt u zorgeloos genieten van een unieke leefomgeving waar landschap en water elkaar afwisselen. De voorzieningen van Kampen en Zwolle zijn binnen handbereik. Via veilige landelijke fietsroutes bent u zo in het gezellige Kampen. En met een kleine boot vaart u zo de IJssel op!

Inmiddels zijn de eerste woningen van dit nieuwe dorp in ontwikkeling. Meer informatie over Reeve? Kijk dan op www.reeve.nu.

Reevedelta – samen het mooiste gebied van Kampen ontwikkelen

De gemeente Kampen en Consortium De Dijken BV willen samen woningen bouwen in Reevedelta; het gebied ten zuidwesten van Kampen. Hoe het gebied eruit komt te zien? Dat ligt grotendeels nog open en vullen wij graag samen met u in. Kijk voor meer informatie op www.kampen.nl/reevedelta

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Kampen