Bouwkavels

Bent u op zoek naar een bouwkavel om uw droomhuis te realiseren? De gemeente Kampen heeft bouwkavels op diverse locaties.

 Wilt u meer weten over de beschikbare bouwkavels? Kijk dan op www.kavelsinkampen.nlexterne-link-icoon.

Voor informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via telefoonnummer 14 038 of door een e-mail te sturen naar: vastgoedzaken@kampen.nl.

Bouwkavels Zuideinde Kamperveen

Op dit moment zijn in Zuideinde (Kamperveen) nog 2 kavels vrij voor een twee-onder-een-kapwoning. Ervaar optimaal de rust en geniet van het buitenleven. U bent er van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.kavelsinkampen.nlexterne-link-icoon bouwlocatie Zuideinde.

Bouwkavels Reeve

In Reeve kunt u zorgeloos genieten van een unieke leefomgeving waar landschap en water elkaar afwisselen. De voorzieningen van Kampen en Zwolle zijn binnen handbereik. Via veilige landelijke fietsroutes bent u zo in het gezellige Kampen. En met een kleine boot vaart u zo de IJssel op!

Op www.kavelsinkampen.nlexterne-link-icoon bouwlocatie Reeve ziet u welke kavels nog beschikbaar zijn. Meer informatie over Reeve? Kijk dan op www.reeve.nuexterne-link-icoon.