Bouwkavels

Bent u op zoek naar een bouwkavel om uw droomhuis te realiseren? De gemeente Kampen heeft bouwkavels op diverse locaties. Wilt u meer weten over de beschikbare bouwkavels? Kijk dan op www.kavelsinkampen.nl.

Voor informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Diddy van der Stouwe, e-mail: d.vanderstouwe@kampen.nl.

Bouwkavels Het Onderdijks Kampen

Ten zuidoosten van Kampen nadert de woonwijk Het Onderdijks zijn voltooiing. Het is een aantrekkelijke, ruim opgezette woonwijk met veel groen. Er ontstaat hier een wijk die in al haar verscheidenheid toch een eenheid is en die goed past in het Kamper rivierlandschap.

Met de laatste fase van Het Onderdijks, De Terpen, is in 2020 gestart. Hier zijn een aantal kavels beschikbaar voor vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Bouwkavels Stationskwartier Kampen

In het Stationskwartier heeft de gemeente Kampen bouwkavels te koop voor vrijstaande woningen. Met de ontwikkeling van de nieuwe wijk Stationskwartier heeft Kampen er een toplocatie bij. Aan de rand van het centrum en dichtbij het NS-station vormt de wijk een nieuwe entree van de stad.

Meer informatie over het Stationskwartier? Kijk op www.mijnstationskwartier.nl.

Bouwkavels in ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk

In de karakteristieke dorpen van de gemeente Kampen is het mogelijk om uw droomwoning te bouwen. Ook daar zijn en komen bouwkavels beschikbaar voor vrijstaande woningen en twee-onder-kapwoningen. Ervaar optimaal de rust en geniet van het buitenleven. U bent er van harte welkom!

Bouwkavels Reeve

In Reeve kunt u zorgeloos genieten van een unieke leefomgeving waar landschap en water elkaar afwisselen. De voorzieningen van Kampen en Zwolle zijn binnen handbereik. Via veilige landelijke fietsroutes bent u zo in het gezellige Kampen. En met een kleine boot vaart u zo de IJssel op!

In 2021 komen in de eerste fase van dit nieuwe dorp bouwkavels beschikbaar voor vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Meer informatie over Reeve? Kijk dan op www.morgeninreeve.nl.

Reevedelta – samen het mooiste gebied van Kampen ontwikkelen

De gemeente Kampen en Consortium De Dijken BV willen samen woningen bouwen in Reevedelta; het gebied ten zuidwesten van Kampen. Hoe het gebied eruit komt te zien? Dat ligt grotendeels nog open en vullen wij graag samen met u in. Kijk voor meer informatie op www.kampen.nl/reevedelta