Bouwkavels

Bent u op zoek naar een bouwkavel om uw droomhuis te realiseren? De gemeente Kampen heeft een groot aanbod met bouwkavels op diverse locaties. Wilt u meer weten over de beschikbare bouwkavels? Kijk dan op www.kavelsinkampen.nl.

Voor algemene informatie over de woningbouwprojecten van de gemeente Kampen kunt u terecht op de websites van de woningbouwprojecten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Annelies van Dam, e-mail: a.vandam@kampen.nl, telefoon: (038) 339 28 12.

Bouwkavels Het Onderdijks Kampen

Ten zuidoosten van Kampen is de woonwijk Het Onderdijks in ontwikkeling. Het is een aantrekkelijke, ruim opgezette woonwijk met veel groen. Er ontstaat hier een wijk die in al haar verscheidenheid toch een eenheid is en die goed past in het Kamper rivierlandschap. Bijzonder in Het Onderdijks is de kaveluitgifte voor vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen via ‘Kavels op Maat’. U geeft aan hoeveel ruimte u nodig heeft en wij passen de kaveloppervlakte zoveel mogelijk voor u aan.

Meer informatie over Het Onderdijks? Kijk dan op www.hetonderdijks.nl.

Bouwkavels Stationskwartier Kampen

In het Stationskwartier heeft de gemeente Kampen bouwkavels te koop voor vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Met de ontwikkeling van de nieuwe wijk Stationskwartier heeft Kampen er een toplocatie bij. Aan de rand van het centrum en dichtbij het NS-station vormt de wijk een nieuwe entree van de stad.

Meer informatie over het Stationskwartier? Kijk op www.mijnstationskwartier.nl.

Bouwkavels Het Meer IJsselmuiden

In IJsselmuiden verrijst een nieuwe wijk met veel aandacht voor het dorpse karakter. De vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen geven de wijk een bijzondere dorpse uitstraling. Vergeet daarbij Het Eiland niet: een unieke plek in Het Meer met royale bouwkavels. De dichtbij gelegen stad Kampen met al haar voorzieningen en de herkenbare verbinding met het centrum van IJsselmuiden maakt Het Meer een ideale plek om thuis te komen.

Meer informatie over Het Meer in IJsselmuiden? Kijk dan op www.hetmeerijsselmuiden.nl.

Bouwkavels in ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk

In de karakteristieke dorpen van de gemeente Kampen is het mogelijk om uw droomwoning te bouwen. Ook daar zijn bouwkavels beschikbaar voor vrijstaande woningen en twee-onder-kapwoningen. Ervaar optimaal de rust en geniet van het buitenleven. U bent er van harte welkom!

Meer informatie over de beschikbare bouwkavels? Kijk dan op www.kavelsinkampen.nl.