Energie besparen

In de gemeente Kampen liggen inmiddels al heel wat zonnepanelen op daken. Er zijn echter nog veel daken van woningen en bedrijfsruimten die uitstekend geschikt zijn voor duurzame energieopwekking, maar nog niet daarvoor worden ingezet. We stimuleren de verdere ontwikkeling met onder andere het Energieloket: met alle vragen over energiebesparing en duurzame opwekking kunnen inwoners hier terecht.

Energieloket

Energiebesparende maatregelen aan uw woning zorgen voor een lagere energierekening en verhogen uw wooncomfort. Verbeter&Bespaar Kampen ondersteunt woningeigenaren bij het energiezuiniger en duurzamer maken van hun huis. Wat kan Verbeter&Bespaar Kampen voor u betekenen?

  • een informatieve website
  • een telefonische helpdesk energiebesparing
  • hulp bij de aanvraag van duurzaamheidslening en premie
  • de wijkaanpak
  • een informatieve nieuwsbrief

De wijkaanpak

Tijdens de wijkaanpak worden huiseigenaren per wijk of straat uitgedaagd om samen energie te besparen. Vervolgens kunt u samen met uw buurtgenoten energiebesparende maatregelen treffen. Want gezamenlijk isolatie of zonnepanelen inkopen is veel goedkoper. 

Meer informatie

Telefoon: 14 038 of 06-23976208
E- mail: info@verbeterenbespaar.nl
Website:  www.verbeterenbespaar-kampen.nl

Verbeter&Bespaar Kampen is een initiatief van de gemeente Kampen en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.