surcharges iconBijdrage voor activiteiten vanaf 18 jaar (Meedoenbon)

Let op

Voor kinderen tot 18 jaar kunt u een bijdrage aanvragen voor bijvoorbeeld sport, zwemles, muziekles of school via www.samenvoorallekinderen.nl. U kunt voor hen geen Meedoenbonnen aanvragen.

Beschrijving

Het is belangrijk dat iedereen kan sporten of mee kan doen aan activiteiten, ook als u een laag inkomen heeft. Dit is goed voor uzelf en voor de samenleving. Heeft u een laag inkomen? U kunt dan Meedoenbonnen aanvragen voor uzelf en uw inwonende kinderen van 18 jaar en ouder. Voor iemand met studiefinanciering kunt u geen Meedoenbonnen aanvragen.

Met de Meedoenbon kunt u bijvoorbeeld de contributie van een vereniging of de kosten van een activiteit betalen. U ontvangt per persoon 4 bonnen met een waarde van maximaal € 52,50. Vanaf de pensioengerechtigde leeftijd ontvangt u 6 bonnen.

Gaat u trouwen of gaat u een geregistreerd partnerschap aan? Als u een Meedoenbon heeft ontvangen, dan is de huwelijksvoltrekking of het geregistreerd partnerschap op uw verzoek kosteloos.

Aanvragen

Meedoenbonnen kunt u aanvragen met het aanvraagformulier Meedoenbon. Wilt u weten waar u de Meedoenbonnen kunt inleveren? Kijk dan naar de lijst met deelnemende organisaties. U kunt het aanvraagformulier en de lijst met organisaties ook ophalen bij de balie Inkomen en zorg in het stadhuis.

Contact

Neem contact op met de gemeente voor de mogelijkheden en de voorwaarden.

Formulieren

Meer informatie

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Kampen