default iconBekendmakingen

De gemeente Kampen publiceert officiële bekendmakingen op www.officielebekendmakingen.nl. Het gaat dan om besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, bouwplannen en bestemmingsplannen.

De gemeente Kampen publiceert de meeste bekendmakingen ook in huis-aan-huisblad De Brug. De publicaties in het huis-aan-huisblad zijn bedoeld als service. Het huis-aan-huisblad kunt u ook online lezen via www.brugnieuws.nl/archive.

Bekendmakingen gemeente Kampen

Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt van een aantal soorten bekendmakingen op www.officielebekendmakingen.nl. Dit is geen compleet overzicht. Door op de link te klikken vindt u direct de bekendmakingen en hoeft u zelf geen zoektermen in te vullen op de site.

Let op: de gemaakte selectie is slechts een hulpmiddel. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Berichten over uw buurt

Wilt u officiële berichten over uw omgeving via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de e-mailservice via www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt. U ontvangt bekendmakingen van de gemeente Kampen en andere lokale overheden dan automatisch.

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Kampen