Anouk Hamer

trouwambtenaar

Voordat ik me ga voorstellen, natuurlijk allereerst van harte gefeliciteerd met deze bijzondere stap! Wat ontzettend leuk dat jullie ervoor kiezen om dit moment te beleven binnen onze mooie gemeente Kampen.

Ik ben Anouk Hamer-Wolters en sinds 2020 Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Ik ben opgegroeid in Kamperveen en woon inmiddels al een paar jaar in Kampen, getrouwd met Michel en trotse moeder van Vince. Tot zeer voorkort was ik werkzaam in de media, zowel voor als achter de camera. Maar na de komst van onze kleine man is dit niet meer te combineren.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de rug van mijn eigen paard(en), in de crossfit box of ben ik aan het wandelen met onze hond. Daarnaast ben ik een echt mensen-mens, een sociale, spontane en gezellige bourgondiër.

Dit moment wordt voor jullie een onvergetelijk moment, jullie moment! Het lijkt mij een enorme eer om hier deel van uit te mogen maken. Voor mij staat spontaniteit en humor absoluut voorop, met natuurlijk, waar nodig, een serieuze toon. Ik wil jullie zo goed mogelijk leren kennen om er écht jullie verhaal van te maken en ik kom dan ook graag langs om eens kennis te maken. Geniet van alle voorbereidingen en wie weet tot snel!

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier