Zicht op Kampen vanaf de IJssel

Afspraak maken

Burgerzaken werkt volledig op afspraak. U kunt direct online een afspraak maken. Ook kunt u ons bellen voor een afspraak. Voor het Klant Contact Centrum is het maken van een afspraak niet nodig. Voor een aantal producten moet u bij de aanvraag betalen. Doe dit bij voorkeur met uw pinpas.

Wachttijd

Het is erg druk bij de balies in het stadhuis. De wachttijd voor een afspraak is op dit moment soms 2 weken. Een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs kunt u 6 werkdagen na uw afspraak ophalen.

Let bij uw afspraak op het volgende:

  • Plan uw afspraak niet te vroeg. Is de afspraak niet direct nodig? Plan de afspraak dan in voor een later moment. Wij kunnen iemand anders dan eerst helpen. U kunt maximaal 3 maanden van tevoren een afspraak maken.
  • Neem alle benodigde documenten mee. Alleen dan kunnen wij u helpen. Lees daarom goed welke documenten u mee moet nemen. Dit staat op de website en in uw afspraakbevestiging.
  • Wijzig of annuleer een afspraak als u niet kunt. Wij kunnen iemand anders dan op dat moment helpen.

Ophalen zonder afspraak

De volgende producten kunt u zonder afspraak ophalen bij het Klant Contact Centrum:

  • al aangevraagd reisdocument
  • al aangevraagd rijbewijs
  • afvalpas

Aanmelden in het stadhuis

Als u een afspraak heeft gemaakt, kom dan op tijd naar het stadhuis. U meldt zich bij de aanmeldzuil bij de ingang. Aanmelden kan met de QR-code op uw bevestiging of met uw geboortedatum. U kunt ook terecht bij het Klant Contact Centrum. Vervolgens neemt u plaats in de hal en wordt u opgeroepen via de schermen boven de balies.

Afspraak wijzigen of annuleren

Wilt u een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren? Dit kan via de link in de bevestiging die u via e-mail heeft ontvangen. Heeft u geen e-mail ontvangen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14 038.

Contact met de gemeente

U kunt online een afspraak maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier