WerkgeversServicePunt

Praktische hulp voor werkgevers

Wat is en wat doet het WerkgeversServicePunt?

Bij het WerkgeversServicePunt kunt u als werkgever bij een vaste contactpersoon terecht met al uw vragen over de arbeidsmarkt. Geen ingewikkelde procedures, maar praktische hulp waar u wat aan heeft. U vindt ons in het stadhuis en de dienstverlening is kosteloos.

Welke onderwerpen?

ledere ondernemer uit Kampen en omgeving is welkom voor vragen en advies op het gebied van de arbeidsmarkt, training & ontwikkeling, social return on investment, de Participatiewet en de quotumregeling. Of het nu gaat om uitkeringen, subsidies, fiscale voordelen of andere mogelijkheden op het gebied van arbeidsmarkt en scholing.

Vacatureondersteuning

Het WerkgeversServicePunt kan u ondersteunen bij de werving van nieuwe medewerkers. Naast kandidaten zoeken uit de eigen gemeente hebben wij de mogelijkheid om uw vacature in de regio uit te zetten, waaronder ook bij het UWV werkbedrijf.

Wij kunnen u ook adviseren bij het opstellen van een vacature en de meest geschikte wervingskanalen. Het WerkgeversServicePunt probeert u binnen vier dagen een terugkoppeling te geven.

Social return on investment

Wanneer u als ondernemer verplichtingen heeft in het kader van social return on investment, kunt u bij het WerkgeversServicepunt terecht voor advies en ondersteuning. Wij helpen u graag verder, zowel voor een opdracht bij de gemeente Kampen als daarbuiten.

Subsidies en fiscale voordelen

Neemt u een nieuwe werknemer aan met een 'afstand tot de arbeidsmarkt', dan zijn er vaak subsidiemogelijkheden. Bovendien zijn er voor bepaalde doelgroepen (jongeren, WSW, 56+, etc.) fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden.

Ook voor informatie daarover kunt u bij het WerkgeversServicePunt terecht.

Kortom, voor vragen vanuit uw rol als werkgever kunt u ons benaderen via telefoonnummer 14 038 of via e-mailadres sroi@kampen.nl.