Vrijwilligerswerk

Wilt u het verschil maken op een manier die bij u past? Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u op zoek naar vrijwilligers? Kampenvoorelkaar is het online platform voor vrijwilligerswerk, ontmoeting en burenhulp in de gemeente Kampen.

Op www.kampenvoorelkaar.nl kunt u hulp vragen of iemand hulp bieden wanneer u dat uitkomt. Dat kan eenmalig, iedere week, alles daartussen in en bij u in de buurt. Gebruik maken van het platform is betrouwbaar, gemakkelijk en gratis. Ook voor maatschappelijke organisaties is dit dé plek om vrijwilligers te werven.

Hulp via Informatiepunt Kampen

Vind u het moeilijk om vrijwilligerswerk te vinden dat bij u past? Lukt het niet om uw hulpvraag online te plaatsen? Of heeft u andere vragen? Hiervoor bent u van harte welkom bij Informatiepunt Kampen.

Kampenvoorelkaar is onderdeel van Informatiepunt Kampen. Het informatiepunt is 3 dagdelen per week geopend. U kunt het informatiepunt ook bellen of mailen. Kijk voor de openingstijden en contactinformatie op www.informatiepuntkampen.nlexterne-link-icoon.

Kampenvoorelkaar is een samenwerking tussen WijZ Welzijn, Bibliotheek Kampen, Humanitas, Stichting Present en Gemeente Kampen.