volunteer-work iconVrijwilligerswerk

Wilt u het verschil maken op een manier die bij u past? Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u op zoek naar vrijwilligers? Kampenvoorelkaar is het online platform voor vrijwilligerswerk, ontmoeting en burenhulp in de gemeente Kampen.

Op www.kampenvoorelkaar.nl kunt u hulp vragen of iemand hulp bieden wanneer u dat uitkomt. Dat kan eenmalig, iedere week, alles daartussen in en bij u in de buurt. Gebruik maken van het platform is betrouwbaar, gemakkelijk en gratis. Ook voor maatschappelijke organisaties is dit dé plek om vrijwilligers te werven.

Hulp via Informatiepunt Kampen

Vind u het moelijk om vrijwilligerswerk te vinden dat bij u past? Lukt het niet om uw hulpvraag online te plaatsen? Of heeft u andere vragen? Hiervoor bent u van harte welkom bij Informatiepunt Kampen.

Kampenvoorelkaar is onderdeel van Informatiepunt Kampen. Het informatiepunt is 3 dagdelen per week geopend. U kunt het informatiepunt ook bellen of mailen. Kijk voor de openingstijden en contactinformatie op www.informatiepuntkampen.nl.

Kampenvoorelkaar is een samenwerking tussen WijZ Welzijn, Bibliotheek Kampen, Humanitas, Stichting Present en Gemeente Kampen.

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Kampen