youth-family iconVragen over jeugd en gezin

Misschien heeft u vragen over het opgroeien of de opvoeding van uw kinderen. Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Kampen (CJG Kampen) kunt u terecht met uw vragen en voor ondersteuning op het gebied van opgroeien, opvoeden en jeugdhulp. Niet alleen bij grote problemen, maar juist ook bij alledaagse twijfels of vragen kunt u bij het CJG terecht.

Beschrijving

Bij CJG Kampen werken deskundige medewerkers. Zij hebben veel kennis over opgroeien en opvoeden. Het CJG werkt samen met organisaties die als het nodig is meer specialistische ondersteuning en jeugdhulp kunnen bieden.

Heeft u een vraag, dan gaat een medewerker van het CJG met u in gesprek. De medewerker geeft u informatie en eventueel advies. Samen kijken we wat u en uw kind nodig hebben en welke ondersteuning het beste aansluit bij uw vraag.

Tijdens het gesprek kijken we ook wat u zelf kunt doen en wie uit uw omgeving (zoals familie, vrienden of buren) daarbij kan helpen. Of misschien zijn er andere mogelijkheden voor ondersteuning in de gemeente.

Kosten

Voor jeugdhulp aan kinderen tot 18 jaar hoeft u geen eigen bijdrage te betalen.

Contact

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Kampen is gevestigd in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen. U kunt het CJG bereiken via telefoonnummer 14 038 (keuze 2). U kunt ook een e-mail sturen naar cjg@kampen.nl.

Wet en regelgeving

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

© 2023 Gemeente Kampen