housing-forms iconReevedelta – samen het mooiste gebied van Kampen ontwikkelen

De gemeente Kampen en Consortium De Dijken BV bouwen samen tenminste 3.200 woningen in Reevedelta; het gebied ten zuidwesten van Kampen. Hierover leest u alles op een speciale website over Reevedelta

West-Overijssel heeft een groot woningtekort. Ook inwoners van gemeente Kampen wachten langer op een geschikte woning dan ze lief is. Gelukkig heeft onze gemeente ruimte om nieuwe huizen te bouwen: in Reevedelta. Deze omgeving is al in ontwikkeling. 

Entree naar Kampen

Het gebied Reevedelta ligt tussen het Reevediep, de Kamperstraatweg, de Europa-allee, de Willem-Hendrik Zwartallee en de spoorlijn. Binnen dit gebied vallen ook het Stationskwartier, Het Onderdijks en Sportpark De Maten. Het gebied is onlosmakelijk verbonden met de bypass; het Reevediep en de uiterwaarden. Wanneer u Kampen per trein of auto binnenrijdt, ziet u het gebied Reevedelta liggen. Het is daarmee één van de entrees naar Kampen. Het is een gebied waarmee we ons nog duidelijker kunnen profileren als gemeente aan het water. Met een netwerk van kleinschalige woongebieden voor alle leeftijden en inkomensgroepen. Het wordt een nieuw gebied dat Kampen nog aantrekkelijker en completer maakt. 

Gebiedscafé Reevedelta

In gebiedscafés gingen wij samen met inwoners in gesprek over de ontwikkeling van Reevedelta. Kijk het laatste gebiedscafé terug via Gebiedscafé Reevedelta – wegaanlive.nl.  

Meer informatie

Kijk op de website over Reevedelta. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar info@reevedelta.nl.

Nieuwsbrief ontwikkeling Reevedelta

We versturen met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief. Wilt u onze nieuwsbrieven automatisch ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@reevedelta.nl.

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

© 2023 Gemeente Kampen