Zicht op Kampen vanaf de IJssel

Gemeentepagina

De gemeente Kampen publiceert officiële bekendmakingen op overheid.nl. Het gaat dan om formele besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, bouwplannen en bestemmingsplannen. De gemeente Kampen publiceert informatie ook in huis-aan-huisblad De Brug.

De publicaties in het huis-aan-huisblad zijn bedoeld als service. Op overheid.nl staan alle officiële bekendmakingen. Daar leest u ook hoe u documenten kunt inzien en hoe u bezwaar kunt maken of in beroep kunt gaan.

Wilt u berichten over uw buurt via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor Berichten over uw buurt. U ontvangt bekendmakingen van de gemeente Kampen en andere overheden dan automatisch via e-mail.

Gemeentelijke informatie

Gemeentelijk nieuws vindt u op onze nieuwspagina. Wilt u de informatie in weekblad De Brug bekijken? De gemeentepagina's en ander lokaal nieuws zijn te lezen op www.brugnieuws.nl/archive. De krant verschijnt iedere dinsdag.

Contact met de gemeente

U kunt online een afspraak maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier