Geen treinverkeer rond Zwolle van 29 april tot 2 mei 4.00 uur

16 april 2024
nieuws

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 4.00 uur geen treinen van de stations Kampen en Kampen Zuid naar Zwolle. De NS en Keolis zetten deze dagen pendelbussen in als vervangend vervoer.

Gebruik de reisplanner voor actueel reisadvies

Door de werkzaamheden bij Zwolle wordt op grote schaal treinvervangend vervoer ingezet. Dit geldt voor al het treinverkeer van en naar Zwolle. Tijdens de werkzaamheden rijden er pendelbussen tussen station Kampen Zuid en Zwolle, Kampen Zuid en Meppel en tussen Kampen en Zwolle. De pendelbussen sluiten aan op de dienstregelingen. Plan uw reis kort voor vertrek met de reisplannerexterne-link-icoon voor het meest actuele advies.

Kom met de fiets naar het station!

Een deel van de reizigers uit de regio gaat deze periode naar verwachting met de auto naar station Kampen Zuid. Vanaf daar kunnen zij verder reizen met de trein. Zij maken daarbij gebruik van de parkeerplaats (P+R) bij het station. Dit kan voor overlast zorgen.

Reist u van 29 april tot 2 mei met de trein vanaf station Kampen of Kampen Zuid? Kom dan zoveel mogelijk lopend, fietsend of met de bus naar het station. Zo helpt u om verkeersoverlast rond het station zoveel mogelijk te voorkomen.