Doe mee met gft

Voor de inzameling van gft bij flats en appartementen (hoogbouw) zijn gft-verzamelcontainers geplaatst. Bewoners van hoogbouw, Brunnepe en de binnenstad kunnen deze containers gebruiken als zij zich daarvoor hebben aangemeld.

Alle verzamelcontainers zijn geplaatst en kunnen worden gebruikt. De containers aan de Orkestlaan zijn nog niet in gebruik. Informatie over deze containers volgt.

Overzicht locaties gft-containers per wijk

Hieronder vindt u de wijkkaarten met de locaties van de gft-verzamelcontainers per wijk.

Meedoen

Meedoen met de inzameling van gft bij hoogbouw en in de binnenstad en Brunnepe kan alleen als u zich hiervoor heeft aangemeld. Ook mag u niet al een gft-minicontainer hebben. De verzamelcontainers zijn namelijk bedoeld voor inwoners die nu geen gft kunnen inzamelen.

De aanmeldperiode om mee te doen met de inzameling van gft via de verzamelcontainers is verstreken. Wij onderzoeken nu de capaciteit van de containers en hoeveel deze gebruikt worden.

Locaties gft-verzamelcontainers

De gft-verzamelcontainers staan zoveel mogelijk naast de ondergrondse restafvalcontainers. Er is gekozen voor zo logisch mogelijke plekken. Bijvoorbeeld langs uitvalswegen en goede bereikbaarheid voor bewoners en vrachtwagens.

Vragen

Heeft u nog vragen? Kijk dan of uw vraag tussen de veelgestelde vragen op deze pagina staat. Heeft u een andere vraag? Of komt u er niet uit? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14038 (optie 3).

Veel gestelde vragen over de gft-verzamelcontainers

De aanmeldingstermijn is voorbij. Wij onderzoeken nu de capaciteit van de containers en hoeveel deze gebruikt worden.

Heeft u zich aangemeld voor de inzameling van gft?  En voldoet u aan de voorwaarden? Dan heeft u van ons bericht gekregen waarin staat of u kunt meedoen en zo ja, vanaf wanneer u welke container kunt gebruiken.

De gft-verzamelcontainers zijn allemaal geplaatst en te gebruiken. U kunt de gft-verzamelcontainer alleen gebruiken als u zich heeft aangemeld.

Als uw aanmelding door ons is bevestigd, kunt u het bakje en zakje vanaf 15 juni afhalen op de werf: Tasveld 19, 8271 RW in IJsselmuiden. Afhaaltijden: op werkdagen tussen 9.00 en 11.30 uur.

Door gft te scheiden heeft u minder restafval. Goed voor het milieu én uw portemonnee. Door minder vaak te storten in de ondergrondse restafvalcontainer bent u goedkoper uit. Het aanbieden van gft is namelijk gratis.

Nee, de gft-verzamelcontainers zijn bedoeld voor bewoners die nu geen gft kunnen inzamelen.

Als u toegang wilt tot een andere container bij u in de buurt, dan kunt u uw gewenste container mailen naar doemeemetgft@kampen.nl. Vermeld daarbij uw adresgegevens. Wij gaan dan kijken of de andere container voldoende capaciteit heeft.