Vraag een kerstboom aan voor jouw straat

16 november 2023
nieuws

Breng verbondenheid en gezelligheid in de straat met een kerstboom in december. Breng jouw straat in kerstsfeer! Gezellig samen met de buren de kerstboom versieren om elkaar beter te leren kennen.

Tot 1 december 2023 is het mogelijk om voor jouw straat een kerstboom met verlichting aan te vragen om jouw straat in gezellige kerstsfeer te brengen. Wees er snel bij, want het aantal kerstbomen is beperkt.

Hoe vraag ik een kerstboom aan?

Verzamel ten minste 6 handtekeningen van jouw buren die graag mee doen. Meld je voor 1 december 2023 aan door een e-mailbericht te sturen aan wijkverbinders@kampen.nl. Vermeld daarbij de exacte locatie waar jullie als buren de kerstboom willen plaatsen.

Met elkaar

De kerstboom wordt op 6 of 11 december gebracht door de wijkverbinders. Samen met je buren ga je de boom versieren en de straat in kerstsfeer brengen. Het opruimen van de boom na de kerstperiode doe je ook samen.

De boom kan 3 januari 2024 ingeleverd worden op de vaste inleverlocaties van de gemeente Kampen. Jullie doen het met elkaar. We vinden het leuk als je ons laat weten hoe het was om dit samen met je buren te doen. Graag ontvangen wij dan voor 16 december een kort verslagje en minimaal 4 foto's van jullie gezellige samenzijn. Misschien zie je jullie straat daarna terug op Facebook of in De Brug.

Voorwaarden voor deelname

  • Je krijgt een kerstboom van 3 of 4 meter hoog voor plaatsing in jouw straat.
  • Je verzamelt ten minste 6 handtekeningen van buren die graag meedoen en voegt deze toe bij de aanmelding.
  • Je kijkt als buurt zelf naar een geschikte locatie in de straat voor de boom. De plek moet veilig zijn, mag de doorgang niet hinderen en geen schade veroorzaken aan de openbare ruimte.
  • De stroom voor de verlichting moet bij een bewoner uit de straat afgenomen worden. De kabel van de verlichting mag de doorgang niet hinderen en moet veilig aangebracht worden.
  • De kerstverlichting wordt eigendom van de straat.
  • Na de kerstperiode zijn de bewoners verantwoordelijk voor het opruimen van de boom en versieringen (inlevermoment op woensdag 3 januari 2024 op de bekende inleverlocaties van de gemeente Kampen).

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Kampen