Voorjaarsschoonmaakactie binnenstad op 15 mei

04 mei 2023
nieuws

Op 15 mei wordt de binnenstad van Kampen schoongemaakt en opgeruimd. Die ochtend gaan  binnenstadondernemers tussen 9.00- 10.30 uur aan de slag met het opruimen van zwerfafval. Met een ludieke actie willen de binnenstadondernemers laten zien hoe ze met elkaar de binnenstad van Kampen de leefbaarheid kunnen vergroten. Iedereen is welkom om aan te haken.

Deze voorjaarsactie is een initiatief van de Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK). Voorzitter Michiel de Groot van de BOK vertelt over de goede samenwerking met gemeente Kampen en over de aanpak van zwerfafval hierin. ‘Er is voor de aanpak van zwerfafval een speciale werkgroep opgericht. Het gezamenlijke doel van de werkgroep en deze actie is om een eerste aanzet te doen voor een zwerfvrije binnenstad. We werken als BOK hierin nauw samen met gemeente Kampen en we willen op een ludieke manier het goede voorbeeld te geven om de stad zwerfafval vrij te maken en te houden’.   

Binnenstadsmanager Leo Hoksbergen is enthousiast over de actie: 'Hiermee willen de betrokkenheid en bewustwording voor een schone stad bij ondernemers en inwoners vergroten.’

Vanuit de gemeente Kampen wordt medewerking en support verleend. Er worden hulpmiddelen beschikbaar gesteld aan de mensen die mee doen aan de actie zoals als prikkers, vuilniszakken en hesjes.

Oproep

De BOK roept alle inwoners en ondernemers in het centrum van Kampen op om mee te doen aan de actie. Voor meer informatie of deelname aan de voorjaars schoonmaakactie binnenstad Kampen kunt u contact opnemen met de heer Hoksbergen via l.hoksbergen@kampenpartners.nl

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

© 2023 Gemeente Kampen