Sandra Koers

trouwambtenaar

Mijn naam is Sandra Koers-Dronkert en sinds 1 april 2009 ben ik aangesteld als Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Ik ben geboren en getogen in Kampen, getrouwd en de trotse moeder van Jari en Lotte.

Om te ontspannen mag ik graag hardlopen, maar ook hou ik van een stevige wandeling. In de zomer geniet ik van een campingvakantie en 's winters gaan we altijd een weekje skiën in de Alpen. Voor een goed boek en een musical, voorstelling of film ben ik ook altijd te porren.

Door de week kun je me vinden in de brandweerkazerne in Kampen en ik vind het erg leuk om dit er als combinatie bij te doen. Ik vind het heel bijzonder om deel uit te kunnen maken van een dag die voor jullie heel speciaal is. Het voorgesprek is al een feestje op zich, omdat we dan samen al die leuke herinneringen gaan ophalen van hoe het allemaal begon. Daarna zal ik mijn uiterste best doen om een verhaal te maken dat bijzonder zal aanspreken omdat jullie hierin de hoofdrol krijgen.

Graag kom ik naar jullie toe om de sfeer te proeven waar jullie in het dagelijkse leven veel tijd doorbrengen. Mijn streven is om jullie een ontspannen en waardevolle herinnering mee te geven voor de toekomst!

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier