Praat mee over veilig wonen en werken in Kampen

24 mei 2023
nieuws

Een Kampen waarin het niet alleen prettig maar ook veilig wonen en werken is. Dat vinden we belangrijk. Om hier in de toekomst stappen in te kunnen zetten start de gemeente Kampen binnenkort met het project Veilig Kampen.

Burgemeester Sander de Rouwe nodigt alle inwoners van de gemeente Kampen uit om, aan de start van dit project, mee te komen praten en denken over de veiligheid in de gemeente. “Samen met u kijken we naar wat er al heel goed gaat en denken we na over wat er nog beter kan. Hoe kunnen we als gemeente en inwoners samen zorgen voor een veilig Kampen.”

Inwonersavonden

Daarom organiseren we twee inwonersavonden rondom het thema veiligheid. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen inwoners over hun ideeën om hun eigen buurt of dorp (een beetje) veiliger te maken. Vervolgens is er gelegenheid om, deels aan de hand van stellingen, met elkaar door te praten. Burgemeester de Rouwe: “De avonden gaan vooral over veiligheid in de wijken en op straat. Veiligheid in het verkeer is deze keer minder aan de orde.”

De eerste avond is op woensdag 14 juni, deze speciaal voor inwoners en ondernemers van de dorpen in de gemeente Kampen (IJsselmuiden, Zalk, Wilsum, Kamperveen, Mastenbroek ’s-Heerenbroek en Grafhorst). De tweede avond is op maandag 10 juli, deze is speciaal voor inwoners en ondernemers van de stad Kampen. Beide avonden vinden plaats in het Stadhuis, beginnen om 20.00 uur en duren ruim een uur.

Aanmelden

Aanmelden voor de avond van 14 juni kan tot en met woensdag 7 juni. Aanmelden voor de avond van 10 juli kan tot en met maandag 3 juli. Vergeet niet te vermelden voor welke avond u zich opgeeft. Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Dat kan via het mailadres: veiligkampen@kampen.nl.

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier

© 2023 Gemeente Kampen