informal-care iconOndersteuning voor mantelzorger aanvragen

Bent u mantelzorger en heeft u vragen, wilt u uw verhaal kwijt of heeft u ondersteuning nodig? Hiervoor kunt u terecht bij Steunpunt Mantelzorg Kampen.

Beschrijving

Besteedt u veel tijd en energie aan de zorg voor een zieke of hulpbehoevende partner, kind, ouder, vriend of buur? Dan bent u mantelzorger! Mantelzorgers zijn geen professionele hulpverleners, maar geven hulp vanwege de persoonlijke band die ze met de hulpvrager hebben.

Het is heel normaal om iemand te helpen en het kan u veel voldoening geven. Maar u heeft er niet voor gekozen om mantelzorger te worden: het is u overkomen. Wanneer de zorg langdurig en intensief wordt kan het zwaar zijn of worden.

Heeft u vragen over de zorg die u verleent of wilt u uw verhaal kwijt? Bent u op zoek naar tijdelijke vervanging? U kunt dan terecht bij de consulenten van het Steunpunt Mantelzorg Kampen.

Kosten

De gemeente kan om een eigen bijdrage vragen. Lees meer over de eigen bijdrage op de website van het CAK.

Contact

Het Steunpunt Mantelzorg Kampen is bereikbaar via telefoonnummer (038) 469 15 00. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.wijz.nu/diensten/mantelzorg.

Wet en regelgeving

Meer informatie

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier