Champagneglazen op dienblad

Nieuwjaarsreceptie gemeente Kampen op dinsdag 3 januari

23 december 2022
nieuws

Nieuwjaarsreceptie gemeente Kampen op dinsdag 3 januari

De gemeente Kampen nodigt inwoners en andere belangstellenden uit voor de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 3 januari in Dorpshuis ‘An de Steege’ in Zalk. De receptie begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. 

De nieuwjaarsreceptie wordt dit keer niet in het gemeentehuis gehouden, maar in het Dorpshuis ‘An de Steege’  Broeksteeg 42 in Zalk. En dat is niet zomaar…

Zalk won in mei van dit jaar de Nederlandse Dorpsvernieuwingsprijs 2022 en won onlangs zilver bij de verkiezing van de Europese Dorpsvernieuwingsprijs. Op deze avond heet Zalk iedereen van harte welkom en laat het dorp ons zien hoe zij gemeenschapszin en dorpsvernieuwing een betekenis geven. Het Dorpshuis is en goed voorbeeld van de vele dorpsinitiatieven. Veel Zalkenaren hebben aan de bouw zelf een steentje bijgedragen. Ook bouwde Zalk een dorpje in een dorp want naast het Dorpshuis verrees een opvanglocatie voor Oekraïners waar ook de hele gemeenschap aan bijdraagt. 

De nieuwjaarsreceptie staat in het teken van onderlinge ontmoeting tussen inwoners en anderen die actief zijn in verenigingen, bedrijven, instellingen en ons gemeentebestuur. Iedereen is hartelijk welkom! 

Elk jaar geeft de burgemeester in zijn toespraak gericht aandacht aan een bepaald aspect in de samenleving. Dat doet hij rond 20.00 uur. 

Vervoer naar Zalk

Wilt u de receptie graag bezoeken, maar heeft u geen vervoer, dan kunt u gebruik maken van een pendelbus. De bus vertrekt vanaf het Burgemeester Berghuisplein. Wilt u hier gebruik van maken, stuur dan een e-mail naar: directiesecretariaat@kampen.nl. Na aanmelding krijgt u meer details toegestuurd.

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier