Corona-informatie voor ondernemers

Op deze pagina vindt u informatie over corona voor ondernemers. Ook vindt u hier waar u terecht kunt met vragen.

Coronaloket Kamer van Koophandel

Heeft u ondernemersvragen over corona? Dan kunt u terecht bij het coronaloket van MKB-Nederland, VNO-NCW en de Kamer van Koophandel. Het loket is op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via 0800-2117. Of kijk op www.kvk.nl/corona.

Regelingen gemeente Kampen

Betalingsregeling belastingen, leges en heffingen

Heeft u als ondernemer betalingsproblemen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan via invordering@kampen.nl. Of bel 14 038. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.

Hulp bij schulden voor ondernemers

Heeft u als ondernemer financiële problemen? Twijfelt u of u door kunt gaan met uw bedrijf? De gemeente Kampen kan u dan helpen met advies en ondersteuning. Kijk voor meer informatie op de pagina Hulp bij schulden voor ondernemers.

Subsidie Heropeningsfonds

De gemeente Kampen wil ontmoeting in de samenleving stimuleren. Verenigingen, stichtingen, organisaties en samenwerkingsverbanden kunnen daarom ondersteuning vragen voor het organiseren van initiatieven, activiteiten en kleine evenementen. Meer informatie: www.kampen.nl/heropeningsfonds.

Regelingen in de regio Zwolle

Voor regelingen binnen de regio Zwolle kunt u terecht op www.regiozwollebrigade.nl. De Regio Zwolle Brigade is er voor alle 80.000 ondernemers in Regio Zwolle, juist tijdens de coronacrisis. Zij staan de getroffen ondernemers bij door hen proactief te benaderen voor hulp en ondersteuning. Ondernemers die niet proactief benaderd worden, kunnen zichzelf melden bij de lokale of regionale brigade voor hulp en ondersteuning.

Regelingen van de Rijksoverheid

Meer informatie over de regelingen van de Rijksoverheid vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier