Bent u erbij? 3e Gebiedscafé Reevedelta op 1 november over zorg, sport, scholen en verkeer

31 oktober 2022
nieuws

Bent u erbij? 3e Gebiedscafé Reevedelta op 1 november over zorg, sport, scholen en verkeer
 

Op dinsdagavond 1 november 2022 vindt het 3e Gebiedscafé Reevedelta plaats. Dit Gebiedscafé staat in het teken van de geplande voorzieningen in het gebied Reevedelta. Denk aan zorg, sport, scholen, mobiliteit/verkeer.

 

De afgelopen tijd werkte de gemeente verder aan de gebiedsvisie Reevedelta. Dit in samenspraak met betrokkenen rondom het gebied. Onder andere tijdens bewonersavonden met inwoners van de wijken Stationskwartier en Onderdijks kwamen mooie ideeën en inzichten naar voren.

 

Gesprekstafels

Op dinsdagavond 1 november 2022 vindt het derde Gebiedscafé Reevedelta plaats. Dit Gebiedscafé staat in het teken van geplande voorzieningen zoals zorg, sport, scholen, mobiliteit/verkeer. Tijdens dit Gebiedscafé nemen wij u graag mee in deze onderwerpen. De avond begint met een update van de gebiedsplannen. Daarna gaan we tijdens verschillende ‘tafels’ verder in op de ontwikkeling van de diverse voorzieningen. Zo zitten een huisarts en een apotheker aan tafel. We praten met hen over wat de ontwikkeling betekent voor hen en anderen in de gezondheidszorg.

 
Stel uw vraag fysiek of online

Tijdens het Gebiedscafé is er tijd voor het stellen van vragen of delen van suggesties. Dit kan fysiek tijdens of na het Gebiedscafé, en via de digitale weg. Tijdens het Gebiedscafé proberen wij uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

Meld u aan via reevedelta@kampen.nl

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan het derde Gebiedscafé. U geeft u op door een mail te sturen naar reevedelta@kampen.nl. Vermeld daarbij uw naam, het aantal personen en of u fysiek of online wilt deelnemen. We hopen u te mogen ontmoeten in De Leuke Hanzestad, IJsseldijk 12 te Kampen. Inloop is vanaf 19.00 uur. De uitzending begint om 19.30 uur. Liever online bijwonen? Dat kan via Gebiedscafe Reevedelta – wegaanlive.nl.  

 

Uitzending later bekijken

De opname van het derde Gebiedscafé komt op een later tijdstip ook online, zodat u deze kan terugkijken op een moment dat het u uitkomt. Kunt u niet bij het derde Gebiedscafé zijn, maar heeft u wel een vraag of suggestie? Mail dan gerust naar reevedelta@kampen.nl. Wij beantwoorden uw vraag dan alsnog.

 

Meer weten over de gebiedsvisie Reevedelta? Kijk op www.kampen.nl/reevedelta.

Contact met de gemeente

U kunt een afspraak online maken bij Burgerzaken. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. 

Telefoon 14 038
WhatsApp 06-57008800
E-mail info@kampen.nl
Adres Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD  Kampen
Postadres Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Openingstijden Stadhuis

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 16.00 uur

In de oneven weken is het stadhuis op woensdag tot 20.00 uur open.

Reacties

Heeft u opmerkingen over de website of mist u bepaalde informatie? Laat het ons weten. Met uw reactie kunnen wij de website verder verbeteren!

Reactieformulier