Sluiten
  1. Stuur door
  2. Bedankt
* = verplicht veld

Blijf Mobiel Beurs in Kampen op zaterdag 9 juli 2011

Mobiel zijn en blijven, in het verkeer en in de maatschappij, is voor iedereen van groot belang.
Dit onderwerp staat dan ook centraal tijdens de Blijf Mobiel Beurs, die op zaterdag 9 juli in Kampen wordt georganiseerd. De beurs vindt van 11.00 tot 16.00 uur plaats in sporthal De Reeve aan de Horstsingel 1 in Kampen.
Tijdens de beurs presenteren zich diverse organisaties. Zij bieden onder andere informatie aan over het reizen per trein en bus, het gebruik van de OV-chipkaart, het gebruik van de regiotaxi, maar ook over (aangepaste) vakanties. Ook kunnen bezoekers hun reactievermogen testen met een speciale reactietester en ervaren hoe het is om veilig uit een ‘auto op de kop’-simulatie te komen.
Ook kan men een gratis ogen- en orentest doen, evenals een gratis bloedsuikertest. Belangstellenden kunnen zelf ervaren hoe het is om een rollator, scootmobiel of elektrische fiets te gebruiken. Maar zij kunnen ook demonstraties van ‘roeien’ op een ergometer en ouderensport bijwonen om fit te zijn en fit te blijven. ’s Middags zijn er optredens van het mannenkoor Recht deur Zee.
Dit alles is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden tijdens de Blijf Mobiel Beurs in Kampen. De beurs is al in diverse plaatsen in Overijssel georganiseerd en was telkens een groot succes.